Tala Fou

E sili atu le moli ulu nai lo le moliuila pe a fai gaoioiga i fafo.

I gaoioiga i fafo, o lamepa ma moliuila o ni meafaigaluega aoga tele. Latou te tu'uina uma fa'amalamalamaga e fesoasoani ai i tagata e va'ai o latou si'osi'omaga i le pogisa mo ni mea e sili atu i fafo. Ae ui i lea, o loʻo i ai ni eseesega i le moli ulu ma moliuila i le faʻaogaina o auala, feaveaʻi ma faʻaoga faʻaaliga.

Mea muamua lava,moli ulu o tolauapigae iai ni fa'amanuiaga manino i le fa'aogaina. E mafai ona ofuina i luga o le ulu, faʻasaʻoloto atoatoa lima, faigofie mo isi gaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a tolauapi i le vao, e mafai ona e faʻaogaina i le taimi lava e tasi le lamepa mo le faʻamalamalamaina, ma e mafai e ou lima ona fau faleie, faʻamumu afi ma isi. O le moliuila i fafo e tatau ona uu, ma e manaʻomia lou faʻaogaina o le moliuila i le faʻamoemoe, ina ia le mafai e lima ona faia isi gaioiga i le taimi e tasi. O lenei i nisi e manaʻomia le faʻaogaina o lima lima, e pei o le aʻeaʻe papa, savaliga sopo ma isi gaioiga, ina ia sili atu ona faigofie le tagata faʻaoga.

Lona lua, o le moliuila i fafo ei ai ni tulaga lelei i lona feaveaʻi. E masani ona laʻititi ma mama nai lo fafomoli ulu, faigofie ona feaveai. E mafai ona tuu i taga, ato faafafa ma isi nofoaga i soo se taimi. O le moli ulu i fafo e tatau ona ofuina i luga o le ulu ma e le mafai ona tuʻu faigofie faʻataʻamilomilo pei o se moliuila. O le mea lea, i nisi tulaga e manaʻomia ai le faʻaaogaina soo o meafaigaluega moli, e pei o le savaliga i le po, tolauapiga ma isi gaioiga, o le faʻaogaina o moliuila i fafo e sili atu ona faigofie.

E le gata i lea, o loʻo i ai ni eseesega i totonulamepa ta'ita'i fafoma moliuila i fafo. O lamepa i fafo e talafeagai mo se taimi umi e faʻaoga ai meafaigaluega moli. Talu ai e mafai ona ofuina moli i fafo i luga o le ulu, o lima e mafai ona faʻaogaina saoloto, ina ia mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi. O le moliuila i fafo e talafeagai mo le faʻaogaina o mea faʻamalamalama puupuu, e pei o le suʻeina o mea, siaki meafaigaluega, ma isi mea Ona o le moliuila i fafo e manaʻomia ona taofi, o se taimi umi o le a taʻitaʻia ai le vaivai o lima, o lea e talafeagai mo se taimi puupuu o le faʻaaogaina.

I se aotelega, e iai nai eseesega i le va o lamepa i fafo ma le moliuila i fafo i le tulaga o le faʻaogaina, feaveaʻi ma faʻaoga faʻaaliga. O lamepa i fafo e talafeagai mo le faʻaaogaina umi o meafaigaluega moli ma lima e leai se totogi. O moliuila i fafo e talafeagai mo le faʻaaogaina o meafaigaluega moli, maualuga maualuga manaʻomia. O le mea lea, i gaoioiga i fafo, e tusa ai ma le tulaga patino ifilifili lamepa ulu i fafopoʻo le moliuila i fafo, e mafai ona sili atu ona fetaui ma manaʻoga moli.

AS


Taimi meli: Me-29-2024