Tala Fou

Silicone Headstrap po'o lalaga ulu ulu?

O lamepa i fafo o se tasi lea o meafaigaluega e masani ona faʻaaogaina e tagata fiafia i taʻaloga i fafo, lea e mafai ona maua ai le malamalama mo gaioiga faigofie i le po. I le avea ai o se vaega taua o le lamepa, o le fusi ulu e iai sona aafiaga taua i le faʻamafanafanaina ma le faʻaaogaina o le poto masani. I le taimi nei, o lemoli ulu i fafofusipa'u ulu i luga o le maketi e masani ona i ai le fusi ulu sili silicone ma fusi lalaga. O lea la, o le silicone pito poʻo le fili?

Muamua lava, o le mafanafana o se tasi lea o mea taua e manaʻomia ona mafaufau i ai pe a filifilia mea o moli i fafo. O le lipine ulu silikoni e faia i mea silikoni vaivai, lea e lelei le elasticity ma le vaivai, ma e mafai ona sili atu ona fetaui ma le ulu ulu ma ofuina lelei. O le fusi lalaga e lalagaina i mea fiber, e faigata tele, atonu ei ai se lagona faapitoa o le faailoga pe a ofuina, e le lava le mafanafana. E le gata i lea, o le pito i luga o le ulu silikoni e lamolemole, e le faigofie ona maua ai le feteʻenaʻiga, faʻaitiitia ai le le mautonu o le ulu o le tagata. O le mea lea, mai le vaaiga faʻamafanafana, o lemoli malamalama malosi i fafofilifiliga silicone ulu fusi e sili atu.

Lona lua, o le tumau o se tasi lea o mea taua e manaʻomia ona mafaufauina pe a filifilia le mea o le induction band. O taʻaloga i fafo e masani ona faʻatasi ma le siosiomaga faigata, e pei o timuga, palapala, ma isi, o lea o le filifiliga oLamepa ulu e mafai ona fa'aaogainae mana'omia le fa'atumauina o fusi ulu. Silicone head band e lelei le vai ma teteʻe i le corrosion, ma e mafai ona faʻaaogaina i le siosiomaga susu mo se taimi umi e aunoa ma se faʻaleagaina.

O le fusi faʻapipiʻi e fai si maʻaleʻale, faʻafefe i le susu, faʻaleagaina poʻo le gau. E le gata i lea, o le fetuutuunai ma le elasticity o le silicone head band o moli i fafo e sili atu ai le teteʻe, e mafai ona tatalia se faʻalavelave ma e le faigofie ona malepe. O le mea lea, mai se vaaiga tumau, o le silicone headband e sili atu ona lelei.

O le lamepa i fafo o le fusi ulu siliki e sili atu nai lo le lalaga o le lalaga ulu i fafo. O le faʻaulu sili silicone e iai le fetuutuunaʻi lelei ma le vaivai, faʻalelei e ofuina; o loʻo i ai le vai lelei ma le faʻafefeteina, e mafai ona faʻaaogaina mo se taimi umi i le siosiomaga faigata; e lelei fetuutuunai, e fetaui ma manaoga ofuina o ituaiga ulu eseese.

2


Taimi meli: Sep-18-2024