Tala Fou

Au'ili'iliga pu'upu'u o moli photovoltaic i le lalolagi atoa ma Saina ma le alamanuia molī mutia la ile 2023

Photovoltaic moli e faʻamalosia e sela tioata tioata tioata, maa faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga e leai se totogi (colloidal battery) e teu ai le malosi eletise, moli LED ultra-malamalama e fai ma faʻamalamalamaga, ma faʻatonutonuina e le faʻatonuga atamai ma le faʻaaogaina o le pule, faʻaaogaina e sui ai le. moli moli eletise masani a le lautele.Lamepa la ma moli o se oloa faʻaaogaina o tekinolosi liua photoelectric, lea e iai le lelei o le faʻaolaina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga, saogalemu, leai se uaea, faʻapipiʻi faigofie, pulea otometi, e mafai ona suia i soo se taimi e tusa ai ma manaʻoga o le plug-in tulaga, ma isi. O ituaiga autu o moli togalaau la, moli laʻau la, moli auala la, moli laufanua la, ma isi. E mafai ona faʻaaogaina lautele i totonu o lotoa, nofoaga e nonofo ai, nofoaga tafafao maimoa, auala autu o le taulaga ma isi nofoaga.

Va'aiga lautele o le photovoltaic moli alamanuia I le taimi nei, o le fa'avae o le gaosiga o oloa fa'amalama photovoltaic e tele lava ina fa'atumauina i Saina.Ua fausia e Saina se filifili pisinisi atoatoa mai le gaosiga o sela sola ma faʻapogai malamalama LED i le tuʻufaʻatasia o le faʻaogaina o le la ma le tekonolosi LED.O pisinisi i totonu o le atunu'u o lo'o nofoia le tele o sea o le maketi o moli photovoltaic a le lalolagi.

O le atinaʻeina o le faʻalauiloaina o le photovoltaic e faʻapitoa i le Pearl River Delta, Yangtze River Delta ma le Fujian Delta, e fausia ai uiga o le atinaʻe faʻaitulagi.I se faʻatusatusaga, o le au faʻatau a latou oloa faʻamalama photovoltaic e masani lava i fafo, faʻapitoa i Amerika i Matu, Europa ma isi atunuʻu atinaʻe ma itulagi.

Lamepa mutia lavaaiga lautele vaega

Lamepa mutia la o oloa sili ona faʻaaogaina i totonu o fale moli moli, e sili atu i le 50% o le gafatia o le maketi moli moli.Faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le faʻaolaina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o fua i se lautele lautele ma le loloto, o le a faʻalauteleina le malamalama o tagata i le faʻaolaina o le malosi, ma sili atu lamepa masani o le a suia i lamepa la, tatalaina se maketi fou i le maketi avanoa ua tuanai. .

A. O maketi i fafo o le faʻatau autu lea: o moli o le la e masani ona faʻaaogaina mo teuteuga ma moli o togalaau ma vao, ma o latou maketi autu o loʻo taulaʻi i Europa ma le Iunaite Setete ma isi itulagi atinaʻe.O fale i ia vaega e masani ona i ai togalaau poʻo vao e manaʻomia ona teuteu pe faʻamalamalamaina;E le gata i lea, e tusa ai ma tu ma aganuu a atunuu Europa ma Amerika, e masani lava e le mafai e tagata o le lotoifale ona aloese mai le faia o ni gaioiga i fafo i le taimi o aso malolo tetele e pei o le Aso Faʻafetai, Eseta ma le Kerisimasi, poʻo isi faʻatasiga e pei o faaipoipoga ma faʻafiafiaga, e manaʻomia ai se tele se tupe e faaalu i le tausiga ma le teuteuga o le mutia.

Ole auala masani ole tu'uina atu o le eletise e fa'atuputeleina ai le tau ole tausiga ole mutia.E faigata ona fa'anofo le mutia pe a uma ona fa'apipi'i, ma e iai ni fa'alavelave fa'aletonu.E le gata i lea, e manaʻomia le tele o le eletise eletise, lea e le taugofie pe faigofie.Le lamepa mutia la ua suia malie le moli mutia masani ona o ona uiga talafeagai, tamaoaiga ma saogalemu, ma ua avea ma filifiliga muamua o moli fanua fale i Europa ma le Iunaite Setete.

B. O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga o maketi i totonu o le atunu'u: O se tulaga masani mo le malosi o le la, o se malosiaga fa'afouina e le fa'atapula'aina, e faasolosolo malie ona suia le malosi masani mo le gaosiga o le taulaga ma le ola ai.O moli o le la, o se tasi o auala sili ona taua e faʻaogaina ai le malosi o le la, ua sili atu ona faʻaalu e le alamanuia malosi ma le faʻalauiloaina o moli.I le taimi nei, o le tekinolosi o moli malosi o le la e sili atu ona matua, ma le faʻatuatuaina omoli malosi ole lae mafai ona faaleleia tele.I le tulaga o le faʻatupulaia o le tau o le malosi masani ma le le lava o le tuʻuina atu o le malosi, o tulaga o le faʻalauiloaina tele o le moli o le la ua matua.

O le gaosiga o le malosi o le la a Saina ua vave ona atiaʻe, ma o le manaʻomia o le malosi o le la i le maketi i totonu o le atunuʻu e matua tele lava.Ole numera ma le fua ole gaosiga ole lamepa lamepa a Saina o loʻo faʻateleina, o le gaosiga e sili atu i le 90% o le gaosiga o le lalolagi, o le faʻatauga faaletausaga o le sili atu i le 300 miliona, o le averesi o le tuputupu aʻe o le gaosiga o lamepa la i tausaga talu ai nei o le. sili atu i le 20%.

O le lamepa mutia la e faʻaaogaina lautele i le fale ma fafo ona o ona uiga o le faʻaolaina o le malosi, puipuiga o le siosiomaga ma le faʻapipiʻiina talafeagai.E ui o le faʻaaogaina oa tatou oloa e leʻi faʻalauiloaina atoa, o lona manaʻoga e tele.Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, o le faʻaleleia atili o le faʻaaogaina o tagata ma le faʻateleina o le laufanua lanumeamata i le taulaga, o le maketi i totonu o le atunuʻu o le a faʻateleina ai le tuʻuina atu o manaʻoga momoli mutia la, ma nofoaga e pei o B&Bs, villas ma paka atonu e sili ona manaʻomia.

C. O uiga o oloa faʻatau vave faʻatau e iloagofie: A maeʻa tausaga o atinaʻe, o le moli o le la e faasolosolo malie ona suia mai se manaʻoga fou i se manaʻoga lautele, ma o uiga faʻaaogaina o oloa faʻatau vave e faʻateleina ma sili atu ona lauiloa, aemaise lava i Europa ma le Iunaite Setete.

O oloa fa'atau fa'atauva'a e faigofie ona talia e tagata fa'atau ma e mafai ona fa'aaoga i se taimi pu'upu'u pe a uma ona fa'atau ma e ono toe fa'aaoga.E tusa ai ma suiga faifaipea o oloa, o le tele o lamepa laiti o le la i le taimi nei e tusa ma le tausaga, ae o loʻo oʻo mai i sitaili eseese e faʻafetaui ai le suiga o manaʻoga o tagata faʻatau.O uiga o lamepa mutia la e sili atu ona iloga i oloa FMCG vaitau i sisifo.O tagata o le a filifilia faʻafuaseʻi moli mutia eseese ma moli faʻatoʻaga e tusa ai ma tausamiga eseese, e le gata ina fetaui ma manaʻoga o moli, ae faʻapea foʻi mea teuteu, e atagia mai ai le manatu faʻaonaponei faʻaonaponei o le tuʻufaʻatasia o vaaiga a le tagata ma le paʻu mama.

D. Fa'ailoga fa'alelei o lo'o fa'atupula'ia atili: fa'apipi'i fa'amalama photovoltaic e maua ai e tagata tulaga va'aia lelei.O le faʻamaopoopoina o ituaiga uma o le malamalama ma le lanu o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻamalamalamaina o le laufanua, lea e mafai ona faʻaalia ai le laufanua avanoa e atagia ai le matagofie o ata ma faʻafeiloaʻi manaʻoga o tagata, manaʻoga matagofie ma manaʻoga mafaufau.E sili atu le gauai atu o tagata i le matagofie o le moli photovoltaic, faatasi ai ma le mamanu ma le gaosiga o mea lelei, e mafai ona iloa suiga matagofie o le atinaʻe o le a nofoia se tulaga lelei i le atinaʻeina o maketi.

图片1


Taimi meli: Mati-13-2023