Tala Fou

lamepa ulu o lo'o fa'aigoaina moli mumu ua susulu o le a le uiga?

1., e mafai ona faʻaaogaina le uta o le telefoni feaveaʻi e fai ma moli ulu

fa'apalepale

O le tele o moli e faʻaaogaina maa e fa-volt maa lead-acid poʻo 3.7-volt maa lithium, lea e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai telefoni feaveaʻi.

2.o le a le umi e mafai ai e letamai moli ulue molia

4-6 itula

O le moli ulu e masani lava 4 i le 8 itula e tumu, lea o le a eseese e faʻatatau i le ituaiga o moli ulu, o nisi moli e tele atu le malosi o le maa, e umi atu le taimi e faʻaalu ai.O nisi moli e fa'aogaina le la'ititi o le maa ma e fa'aitiitia le taimi e fa'aola ai.E le gata i lea, o nisi o loʻo faʻapipiʻiina i le taimi nei e sili atu le tele, o le saoasaoa o le faʻatonuina e sili atu le vave, o nisi o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻiina e laʻititi, o le a faʻagesegese le saoasaoa.O le mea lea, o le a eseese le taimi e fa'atumuina ai lamepa ta'itasi.

O le moli ulu e molia mo ni nai itula, e fa'alagolago lava i le tele o le malosi o le maa, ma le fa'atonuina o le taimi nei o le uta.Afai e eseese faʻamatalaga e lua, o le a ese le taimi e molia ai.I se tulaga lautele, afai o le 18650 maʻa o le 2400MAH ma o le faʻatonuina o le taimi nei o le tau o le 500-600MA, o le taimi e faʻatonuina ai e masani lava 4-6 itula.

3.mafai lemoli uluia fa'aola mai le uafu fa'atumu

Talitonu.

Ae ui i lea, e le fautuaina e faʻaoga, ona e maualuga tele le eletise o le eletise o le lithium, ae o le auala e faʻapipiʻiina ai le ulu o se taʻavale faigofie, e leai se eletise e pulea le eletise, e le mafai ona sili atu le voltage faʻamutaina masani o le maa lithium. 4.2 volts, ma e matua faʻamaoni, o lea e le fautuaina e faʻaaoga.

4. moli ulu e mafai ona fa'aaogainagafatia ulu moli W numera ma le ola maa

Ole lamepa e mafai ona toe fa'aaogaina ole numera W ma le ola ole maa 100 itula

W-numera - o lona uiga, wattage, o se faʻailoga o le faʻaaogaina o le eletise.E faʻasaoina le malosi, ma o le tele o le faʻaaogaina o le eletise, o le mea moni, o le tele foi lea o le liua i le malosi malamalama, o le susulu masani.

O le faʻamatalaga faʻapitoa o le tulituliloaina lea o le maualuga o le feaveaʻi i lalo o le faʻamaoniga o le lava le faʻatuatuaina, ua lava le galuega, mafaufau pe iai le avanoa e faʻaleleia ai, e faafaigofie ai le faʻatauina o matauila ma maʻa faʻapitoa, foliga vaaia ma le faagasologa i le lelei e mafai ai, le mafua ai ona tuu mulimuli le tau, aua ou te manatu o le sene o le sene, faatau mea e sili ona taugata e sili atu le tupe.E aoga le totogiina o sina tupe faaopoopo mo le 1% sili atu le saogalemu i taaloga i fafo.

5.lamepa ulu o lo'o fa'aigoaina moli mumu ua susulu o le a le uiga?

O lo'o mumu pea le uta o le lamepa e ta'u mai ai o lo'o tau.

Pe a molia, o le tau o loʻo mumu mumu e masani lava, o le faʻailoga o le tuʻuina atu o loʻo taʻu mai ai o loʻo molia, pe a faʻatumu atoa, o le faʻailoga o le faʻailoga o le a taofi le emo pe liliu lanu meamata;

Afai e lava le malosi, o le faʻafitauli lea o le uta, o le moli mumu o loʻo i ai, ma e le lava foi le malosi o le moli, ona mafua ai lea ona o le totonugalemu o le moli ulu lava ia.

O moli ulu o se vaega taua o gaoioiga i fafo o se meafaigaluega taua, e pei o le savaliga i le po, tolauapiga i le po, o le moli fou e faʻaaogaina ai tekinolosi faʻaolaina malosi, e pei o le faʻaogaina o le malamalama malulu, ma le maualuga o le moli i luga o le ipu moli mea fou, e le fa'atusalia i le tau fa'aletagata o le moliuila.

https://www.mtoutdoorlight.com/news/headlamp-charging-red-light-has-been-shining-what-does-it-mean/


Taimi meli: Aukuso-29-2023