Tala Fou

Fa'afefea ona filifili le lamepa sa'o

Afai e te alofa i le aʻe mauga poʻo le fanua, o le lamepa o se mea taua tele i fafo!Pe o le savaliga sopo i po o le taumafanafana, savaliga i luga o mauga, po o le tolauapi i le vao, o moli o le a faafaigofieina ma saogalemu lau gaioiga.O le mea moni, afai lava e te malamalama i elemene faigofie # fa, e mafai ona e filifilia lau lava lamepa!

1, le filifiliga o lumens

I se tulaga masani, o le tulaga tatou te faʻaaogaina moli e masani ona faʻaaogaina pe a goto le la i le fale mauga poʻo le faleie e suʻe ai mea, kuka meaʻai, alu i le faletaele i le po pe savali ma le 'au, o lona uiga o le 20 i le 50 lumens e lava ( lumen fautuaga e naʻo le faʻamatalaga, poʻo nisi o uo asini e fiafia e filifili sili atu i le 50 lumens).Ae peitaʻi, afai o oe o le taʻitaʻi e savali i luma, e fautuaina e faʻaaoga le 200 lumens ma faʻamalamalamaina le mamao o le 100 mita pe sili atu.

2. Faiga moli ulu

Afai e iloga le lamepa i le tulaga, e lua auala o le faʻamalosi ma le astigmatism (malamalama lolo), o le astigmatism e talafeagai mo le faʻaoga pe a fai mea vavalalata pe savali ma le 'au, ma o le vaivai o mata o le a faʻaitiitia e faʻatatau i o le fa'atonuga o le fa'atonuga, ma le fa'aogaina o le fa'atonuga e talafeagai mo le fa'avevelaina pe a su'e se auala i le mamao.O nisi moli ulu e lua-mode sui, e mafai ona e gauai atili pe a faʻatau

O nisi o moli faʻasolosolo o le a iai foʻi le "faiga moli", "lauga mumu mumu" ma isi."Flicker mode" e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga eseese, e pei o le "faiga moli", "faiga faʻailoga", e masani ona faʻaaogaina mo faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi faʻaogaina faʻailoga, ma le "mumu mumu" e talafeagai mo le vaʻai i le po, ma o le moli mumu e le afaina. isi, i le po i le faleie po o le fale mauga mo le taimi moe e mafai ona tipi i le moli mumu, faletaele po o le faamaeaina meafaigaluega o le a le faalavelaveina isi moe.

3. O le a le tulaga e le susu

E fautuaina o le IPX4 i luga aʻe o le vai e mafai ona i ai, ae o le mea moni, e faʻalagolago lava i le faʻailoga, faʻailoga e leai se vai e naʻo le faʻamatalaga, pe a fai e le faigata tele le fausaga o le mamanu o oloa, e mafai lava ona taʻitaʻia ai le lamepa. fa'aleagaina le vai!# E taua tele foi auaunaga fa'amaonia pe a uma ona fa'atau atu

Fa'ailoga e le vai

IPX0: Leai se galuega puipuia faapitoa.

IPX1: puipuia vai matāua mai le ulufale.

IPX2: O le fa'asaga o le masini o lo'o i totonu ole 15 tikeri e 'alofia ai le o'o mai o matāua vai.

IPX3: puipuia le vai mai le ulufale.

IPX4: Puipuia le vai mai le ulufale.

IPX5: E mafai ona tetee atu i le koluma vai o le mamafa o le pulufana fana mo le itiiti ifo i le 3 minute.

IPX6: E mafai ona tetee atu i le koluma vai o le maualuga o le pulufana fana mo le itiiti ifo i le 3 minute.

IPX7: Tetee i le susū i le vai e oo i le 1 mita le loloto mo le 30 minute.

IPX8: Tetee i le faatofu faifai pea i le vai e sili atu i le 1 mita le loloto.

4. E uiga i maa

E lua auala e teu ai le paoa mo moli:

[Maa lafoai] : O loʻo i ai se faʻafitauli i maʻa lafoai, o lona uiga, e te le iloa pe o le a le tele o le malosi e totoe pe a uma ona faʻaoga, ma pe e te faʻatau se mea fou i le isi taimi e te aʻe ai i luga o le mauga, ma e le faʻafefe le siosiomaga. nai lo ma'a toe fa'aaogaina.

[Maa toe faʻaaogaina]: O maʻa e mafai ona faʻaaogaina e masani lava o "nickel-metal hydride batteries" ma "lithium batteries", o le lelei o le sili atu ona mafai ona puʻeina le mana, ma sili atu le faauo i le siosiomaga, ma o loʻo i ai se isi vaega, o lona uiga. , pe a fa'atusatusa i ma'a ua lafoa'i, o le a leai se ma'a lepa.

 

https://www.mtoutdoorlight.com/headlamp/


Taimi meli: Iuni-16-2023