Tala Fou

Pe aoga le moli namu tolauapiga i fafo?

Tolauapiga i fafo o se gaoioiga sili ona lauiloa i le taimi nei.E iai se fa'afitauli fa'alavelave fa'apitoa pe a tolauapi, ma o le namu.Aemaise lava i taimi o tolauapiga i le taumafanafana, e tele namu i totonu o le tolauapiga.Afai e te manaʻo e faʻaleleia le tolauapi i le taimi nei, o le galuega muamua o le E anti-namu.

I luma atu,Wesa taumafai foi le tele o auala eseese e puipuia ai namu.I le taimi nei, e lua masini ua faʻaaogaina.O iinei o le a ou faailoa atu ai ia te oe.

Namutolauapigamoli

Namutolauapigalamepa e tatau ona mafaufau lelei pe a fa'atau.I le taimi nei, o lemailei namutolauapigalvaaiga i luga o le maketi e masani lava i lanu malulu, ma e mafai ona latou puʻeina namu pe a tuʻuina i totonu o le tolauapiga.O le fatuina o se siosiomaga tolauapiga e faalagolago i lesiosiomagatolauapigalatagata.

 

Fautuaga mo le fa'aoga: E fautuaina le tautau o le mailei namu i totonu o le fale'ie, aemaise lava le tapeina o namu e o'o i totonu o le fale'ie.Manatua pe a tolauapi i le taumafanafana, e tatau ona tapuni le faleie i soo se taimi (o le faleie totonu e masani ona faia i mea mata, e mafai ona puipuia ai namu).Ma pe a tatou ulu atu i totonu ma fafo o le faleʻie, e mafai ona tatou aumaia namu i fafo i totonu o le faleʻie.Afai tatou te le taulimaina, o le a le mafai ona tatou momoe lelei i le po.O lea la pe a pogisa, e tatau ona tautau le moli namu i totonu o le faleie ma ki e amata ai ona tape namu ma sauni mo le moe.

A e moe i se faleie, e mafai ona e taoto muamua, faʻatali mo le 5 minute, ma faʻalogo pe o iai namu i tafatafa.Afai o iai pea namu, ki le moli namu mo sina taimi.Afai e le mafai ona e faalogoina le leo o namu pe a uma le 5 minute, ki Tape le moli namu, aua o le moli namu e tautau i totonu o le faleie, o nisi taimi e sili atu le susulu..

 

E le fautuaina le tautau o le mailei namu i fafo o le faleie, aua o fafo e matala, ma e faitau afe namu, e le mafai ona fasiotia.E tusa lava pe e te fasiotia se tasi, o namu o loʻo mamao atu o loʻo felelei atu i lau tolauapiga., o le mafuaaga lena e manatu ai le toatele o mailei namu e le aoga.

Ona, pe a taʻalo i fafo o le faleʻie ma 'ai, o le a iai namu.O le a se mea e tatau ona ou faia i lenei taimi?O le mea moni, e tasi lava le auala, o lona uiga, e fa'aoga le namu i fafo ma fa'asusu i luga o lavalava, lea e mafai ona puipuia lelei ai namu.O le namu e sausau i luga o le tino, ina ia mafai ai ona e feoai solo e aunoa ma le popole i le utia.

 

Motugaafa: Na taʻu mai e se uo ia te au muamua o le soloina o le laulau i le vineka paʻepaʻe e mafai foi ona puipuia ai namu.Ou te leʻi faʻataʻitaʻiina lenei metotia, ma e mafai e uo fiafia ona faʻataʻitaʻiina.

wee manatu o le fasiotia o namu e le o le faamoemoega o le tolauapi i le vao.O le fa'amoemoe o le faia lea o se nofoaga e tolauapi ai e leai ni namu mo i tatou i le vao.I le taimi nei, e masani lava ona foia lenei mea i meafaigaluega.Pe a 'ai ma talatalanoa i fafo o le fale'ie, e mafai ona e faʻaogaina moni Initaneti gauze , E i ai a matou mata o le lagi i totonu o la matou faleoloa, lea e mafai ona fausia ai se avanoa avanoa e aunoa ma namu mo i matou.

 

E tatau la ona ou aumaia le moli namu?wemanatu, afai e iai sau tasi, ona fautuaina lea e aumai.E matua leai lava se fa'afitauli le tapeina o namu i totonu o le fale'ie i moli namu.Afai o fafo atu o le fale'ie, atonu e le iloa lelei le aafiaga, se'i vagana ua e fa'aogaina ni moli namu se tele e pu'e ai namu i le taimi e tasi., ma faʻatasi ai ma le namu, o le a sili atu le aʻafiaga.

61YCMtpH-UL._SL1059_


Taimi meli: Mati-06-2023