Tala Fou

Fa'ailoa le auala e filifili ai le moliuila malosi

Auala e filifili ai se moli malosimoliuila, o a fa'afitauli e tatau ona va'aia pe a fa'atau?O moli moli malamalama ua vaevaeina i savaliga sopo, tolauapiga, tietie i le po, fagogota, maulu, ma le patrolling e tusa ai ma vaaiga eseese o le faaaogaina i fafo.O togi o le a eseese e tusa ai ma o latou manaʻoga.

1.Filifiliga lumen moliuila susulu

Lumen o le fa'ailoga pito sili ona taua o se moliuila susulu.I le tulaga masani, o le tele o le numera, o le sili atu foi lea o le malamalama i le iunite eria.O le malamalama fa'apitoa o se moliuila pupula e fa'amoemoeina i lopa moli LED.O faʻaaliga eseese e iai manaʻoga eseese mo lumens.Aua le tuliloa ma le loto i ai lumens maualuga.E le mafai e le mata le iloa ona iloa.E mafai ona e iloa pe o ola le moliuila pe leai e ala i le tilotilo i le susulu o le nofoaga tutotonu o lemoliuila ta'ita'i.

2.Fa'asoa fa'apogai o moli moli

O moli moli malolosi e vaevaeina i moli lolo mamoli matagie tusa ai ma puna malamalama eseese.Talanoa puupuu e uiga i o latou eseesega:

Molī lologa moliuila malosi: o le nofoaga tutotonu e malosi, o le malamalama i le vaega o moli lologa e vaivai, o le lautele o le vaʻaia e tele, e le o susulu, ma le malamalama o loʻo salalau.E fautuaina e filifili le ituaiga moli lologa mo savaliga i fafo ma tolauapiga.

Fa'atonu moli moliuila malosi: o le nofoaga tutotonu e la'ititi ma lapotopoto, o le moli i totonu o le lologa e vaivai, o le a'afiaga umi e lelei, ma o le a susulu pe a fa'aogaina i le va latalata.O le ituaiga moli e fautuaina mo le po.

3.Ma'a moli moli ola

E tusa ai ma mea eseese, o le ola maa e matua ese lava.O le mea maualalo e umi le ola o le maa lumen, ma o le mea maualuga e puupuu le ola o le maa lumen.

O le malosi o le maa e na o le tele lava, o le maualuga o le mea e faʻaogaina, o le malosi o le susulu, o le tele o le eletise o le a faʻaaogaina, ma o le a puupuu le ola o le maa.O le maualalo o le masini, o le maualalo o le malamalama, o le itiiti ifo o le eletise o le a faʻaaogaina, ma o le mea moni o le a umi atu le ola o le maa.

O le tele o tagata fa'atau oloa latou te fa'asalalauina le tele o aso e mafai ona o'o atu ai le ola o le maa, ma o le to'atele oi latou e fa'aogaina le lumens maualalo, ma e le mafai e le lumens fa'aauau ona o'o atu i lenei ola maa.

4.O moli moli ua vaevaeina i maa lithium-ion ma maa lithium:

 

Lithium-ion maa: 16340, 14500, 18650, ma le 26650 o maa masani lithium-ion toe faʻaaogaina, maʻa faʻafeiloaʻi le siosiomaga, ma faigofie ona faʻaoga.O numera muamua e lua o loʻo faʻaalia ai le lautele o le maa, o le lona tolu ma le fa o numera o loʻo faʻaalia ai le umi o le maa i mm, ma o le 0 mulimuli e faʻaalia ai o le maa o se maa cylindrical.

Lithium maa (CR123A): O le lithium maa e malosi le ola o le maa, umi le taimi e teu ai, ma e le toe faʻaaogaina.E fetaui mo tagata e le masani ona faʻaogaina moliuila malosi.

I le taimi nei, o le malosi o le maa i luga o le maketi e tasi le 18650 malosi.I tulaga faʻapitoa, e mafai ona suia e lua CR123A maa lithium.

5.O mea fa'aoga o le moliuila malosi

Vagana ai mo le tietie i le po, o le tele o moliuila malosi e tele ni mea e mafai ona faʻaogaina mo siosiomaga eseese i fafo, aemaise lava mo tafaoga i fafo.E fautuaina le i ai o se moliuila ma se galuega faʻapipiʻi ma se galuega faʻailoga SOS.

Fa'atonuga o le Strobe: Emo i se taimi vave tele, o le a maofa ai ou mata pe a e va'ai sa'o i ai, ma o lo'o i ai le puipuiga o le tagata lava ia.

Fa'ailoga fa'alavelave SOS: O le fa'ailoga fa'ava-o-malo lautele o le SOS, lea e foliga mai e tolu le umi ma le tolu pupuu i le moliuila malosi ma fa'aauau pea ona fa'asalalau.

6.Malosi le moliuila malosi e le susu

I le taimi nei, o le tele o moli moli e le susu, ma oi latou e leai se faʻailoga IPX e matuaʻi susu mo le faʻaoga i aso uma (le ituaiga vai e faʻafefe i nisi taimi)

IPX6: E le mafai ona alu i totonu o le vai, ae e le afaina ai le moliuila pe a sausau i le vai

IPX7: 1 mita le mamao mai le vai ma faʻaauau moli mo le 30 minute, e le afaina ai le faʻatinoga o le moliuila.

IPX8: 2 mita le mamao mai luga o le vai ma faʻaauau moli mo le 60 minute, e le afaina ai le faʻatinoga o le moliuila.

https://www.mtoutdoorlight.com/


Taimi meli: Tes-07-2022