Tala Fou

O le lumanaʻi maketi faʻamalama LED o le a faʻaalia ni faiga tetele se tolu

Faatasi ai ma le faateleina o le gauai atu o atunuu i le salafa o le lalolagi i le faasaoina o le malosi ma le faaitiitia o le lafoaia, o le faaleleia o tekinolosi moli LED ma le paʻu o tau, ma le faʻaofiina o faʻasaina o moli moli ma le faʻalauiloaina o oloa faʻamalama LED i le faasologa, o le faʻaogaina o le fua o le O loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina oloa faʻamalama LED, ma o le aofaʻi o le faʻaogaina o moli o le lalolagi i le 36.7% i le 2017, o se faʻaopoopoga o le 5.4% mai le 2016. E oʻo atu i le 2018, o lemoli LED lalolagina siitia i le 42.5%.

E ese le tulaga o le atina'e fa'aitulagi, ua fa'atūina se fa'ata'ita'iga fa'apisinisi e tolu-poutu

Mai le vaaiga o le atinaʻeina o itulagi eseese i le lalolagi, o le maketi o le moli o le lalolagi o loʻo i ai nei ua fausia ai se mamanu faʻapisinisi e tolu-poutu e pulea e le Iunaite Setete, Asia ma Europa, ma tuʻuina atu Iapani, le Iunaite Setete, Siamani e avea ma taʻitaʻi o pisinisi. , Taiuani, Korea i Saute, Saina tele, Meleisia ma isi atunuu ma itulagi o loʻo mulimulitaʻia le tufatufaina o le echelon.

Faatasi ai ma i latou, o leFaʻamalama LED Europafaʻaauau pea le tuputupu aʻe o maketi, e oʻo atu i le 14.53 piliona US tala i le 2018, faʻatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga i le 8.7% ma le faʻaogaina o le sili atu i le 50%.Faatasi ai ma i latou, o moli faʻamalama, moli filament, moli teuteu ma isi faʻatupulaia malosi mo moli faʻapisinisi e sili ona taua.

O loʻo i ai i le au gaosi moli a Amerika se faʻatinoga o tupe maua, ma o tupe maua autu mai le maketi a le Iunaite Setete.O le tau o loʻo faʻamoemoe e tuʻuina atu i tagata faʻatau ona o le tuʻuina atu o tau ma le maualuga o tau o mea mataʻutia i le taua o fefaʻatauaiga a Sino-US.

Asia i Sautesasae o loʻo faasolosolo malie ona atinaʻe i totonu o se maketi faʻamalama faʻamalama malosi, faʻafetai i le televave o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i le lotoifale, o le tele o tupe teu faʻafaigaluega, o le toʻatele o tagata, o le manaʻoga mo moli.O le faʻaogaina o le moli o le LED i Sasaʻe Tutotonu ma Aferika ua faʻatupulaia vave, ma o le lumanaʻi maketi o loʻo vaʻaia pea.

Su'esu'ega tulaga tau atina'eina o alamanuia moli moli a le lalolagi i le lumana'i

I le 2018, o le tamaoaiga o le lalolagi sa le mautonu, o le tamaoaiga o le tele o atunuu na paʻu, o le maketi na vaivai, ma o le tuputupu aʻe o le maketi o moli o le LED na mafolafola ma vaivai, ae i lalo o le talaaga o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o faiga faʻavae a le tele. atunuʻu, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻalauiloaina o le faʻalauiloaina o le LED i le lalolagi na faʻaleleia atili.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekonolosi faʻaola eletise, o le faʻauluuluga o le maketi faʻamalama masani o loʻo liua mai moli moli i le LED, ma le faʻaogaina tele o faʻamatalaga faʻamatalaga fou e pei o le Initaneti o Mea, le isi augatupulaga. Initaneti, cloud computing, ma aai atamai ua avea ma tulaga le maalofia.E le gata i lea, mai le vaaiga o manaoga o maketi, o atunuu o loʻo tulaʻi mai i Sautesasae Asia ma Sasaʻe Tutotonu o loʻo i ai le manaʻoga malosi.Va'aiga va'ai i luma, o le maketi fa'amalama fa'amalama fa'alelalolagi i le lumana'i o le a fa'aalia ai ni fa'alapotopotoga tetele se tolu: fa'amalama atamai, fa'amalama fa'ailoga, moli fa'atupu a le atunu'u.

1, moli atamai

Faatasi ai ma le matua o tekinolosi, oloa ma le taʻutaʻua o manatu faʻatatau, ua faʻamoemoeina o le a oʻo atu i le 13.4 piliona tala Amerika i le 2020 le malamalama malamalama o le lalolagi atoa. moli o le a aumaia ai le tele o faʻataʻitaʻiga pisinisi fou ma tulaga faʻatupulaia o tau mo nei vaega e lua.

2. Fa'amalama niche

E fa maketi moli fa'apitoa, e aofia ai moli la'au, moli fa'afoma'i, moli fagota ma moli o le gataifale.Faatasi ai ma i latou, o le maketi i le Iunaite Setete ma Saina ua vave ona faateleina le manaoga mo moli laau, ma o le manaoga mo le fausiaina o fale gaosi oloa ma le moli o le greenhouse o le malosiaga autu lea.

3, faʻamalama o atunuʻu o loʻo tulaʻi mai

O le atinaʻeina o le tamaoaiga o atunuʻu o loʻo tulaʻi mai o loʻo i ai le LED i le faʻaleleia atili o le fausiaina o atinaʻe ma le faʻalauteleina o le taulaga, ma o le fausiaina o fale faʻatau pisinisi tetele ma atinaʻe ma alamanuia ua faʻaosofia ai le manaʻoga mo moli LED.E le gata i lea, o faiga faavae o le faasaoina o le malosi ma le faaitiitia o le emission a le atunuu ma le lotoifale e pei o fesoasoani malosi, faaosofia lafoga, ma isi, galuega tetele tulaga masani e pei o le suia o moli auala, fale nofoia ma pisinisi faafouga itumalo, ma isi, ma le faaleleia o le faʻamaonia tulaga faʻamalama oloa o loʻo faʻalauiloaina le faʻalauiloaina o moli LED.Faatasi ai ma i latou, o le maketi Vietnamese ma le maketi Initia i Asia i Sautesasae o loʻo faʻatupulaia le televave.

 

https://www.mtoutdoorlight.com/


Taimi meli: Iul-17-2023