Tala Fou

Ole tele ole maketi ole LED a Turkey ole a oʻo ile 344 miliona, ma o loʻo faʻatupeina e le malo le sui o moli i fafo e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o pisinisi.

Fa'alauiloa Fa'amatalaga, Avanoa, Fa'asologa ma Va'aiga o le Maketi Turkish LED mai le 2015 i le 2020 Lipoti, mai le 2016 i le 2022, o le maketi Turkish LED e fa'amoemoe e tupu i se fua fa'atupulaia fa'aletausaga fa'aletausaga o le 15.6%, i le 2022, o le a o'o atu le tele o maketi. $344 miliona.

Ole lipoti ole suʻesuʻega ole maketi ole LED e faʻavae i luga ole vaega autu ole faʻaoga o oloa - moli, faʻaaliga ma backlight, masini feaveaʻi, faʻailoga ma faʻailoga, ma isi oloa.O le faʻamalama faʻamalama ua toe vaevaeina i totonu o moli mamoli i fafo, ma oloa e vaevaeina i matauila, moli auala ma moli.I le maketi a Turki, o le maketi talosaga a le LED i le fanua o faʻailoga ma faʻailoga e tatau ona i ai le maualuga o le tuputupu aʻe.

Fa'ai'uga a Turkey e atia'e aia tatau tau le atamai mo oloa LED, fa'aaogamoli LEDe avea o se moli e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le malosi, ua matua faʻalauteleina le atinaʻeina o maketi faʻamalama LED a Turkey.Faatasi ai ma le faamaopoopoina e le malo ma le faateleina o le faaaogaina o wicks LED, o isi oloa LED ua amata foi ona tupu i se tulaga maualuga i totonu o le atunuu.Ona o tupe faʻaalu a le malo i le suiina o moli i fafo, o le faʻaogaina o le moli o le LED i Turkey o le a faʻateleina i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, e suitulaga i halogen masani ma moli moli i nuʻu i tua.

O le faʻasaina a Europa i le faʻaaogaina o lamepa halogen e maua ai foʻi ni avanoa mo tagata gaosi Turkish e faʻatau atu fale gaosi oloa ma auina atu i fafomoli LEDoloa i Europa, ma nisi tagata gaosi Turkish, e pei o AtilAydinlatma, ua amata ona auina atu oloa moli LED i atunuu Europa.

https://www.mtoutdoorlight.com/


Taimi meli: Iul-07-2023