Tala Fou

O le a le mataupu faavae o le moli induction

i le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le olaga ua sili atu ma sili atu ona faigofie, matou te iloa o le tele o faasitepu e faʻaaogaina mamoli induction, ina ia le lagona e tagata le pogisa pe a alu i luga ma lalo i faasitepu.Ole Xiaobian o loʻo mulimuli mai e faʻafeiloaʻi oe i le faʻavae lamepa induction o le a.

O le a le mataupu faavae o le moli induction

1,moli infrared induction, ona faʻatulagaina foi lea e ala i le faʻaogaina o le malamalama infrared tagata.Ona o le vevela lautele o tagata e tusa ma le 37 tikeri, ae faʻapea foʻi ona tuʻuina atu se tau faʻamautu umi e tusa ma le 10 microns o infrared.I le taimi nei, e mafai e le moli faʻamaʻi infrared ona maua le faʻavelaina o le infrared e faʻaaogaina e le tino o le tagata.I le taimi nei, e mafai foi ona faia le totogi e le paleni, ma faʻasaʻo le moliaga i fafo.A maeʻa le suʻesuʻeina ma le faʻaogaina o le taamilosaga, e mafai ona faʻaosoina le ki, ma mafua ai le ki o le moli induction.

2, leo-pulea induction lamepa, o lenei ituaiga o moli e faʻapipiʻiina i totonu o le potu sili atu, o lenei ituaiga e fesuiaʻi e le leo o le tagata.Ona o le leo o le tagata o loʻo i ai galu leo, pe a faʻafeiloaʻi e galu leo ​​i le ea le malosi ma maua ai le vibration, ona tali atu lea o le leo o le leo o le leo faʻapipiʻiina momepi i le vibration, o loʻo i ai se leo o le a suia i le ki. , o le a mumu le moli, e leai se leo o le a motusia.Ma o ona moli induction e mafai ona ki mo se vaitaimi.

O a ni puipuiga ataʻitaʻia moli faʻauluina tino o le tagata 

1, pe a faʻatau, e tatau ona tatou filifilia se moli faʻapipiʻi faʻatuatuaina, pe a fai o se moli faʻapipiʻi infrared, o le taimi lea e tatau ona tatou filifili e fai se afa spherical suʻesuʻe, o lenei ituaiga o suʻesuʻega faʻapipiʻi moli i luga o le vaega o le tino o le tagata e lautele ma sili atu. faatuatuaina.Ma o le tele o tagata gaosi oloa ina ia mafai ai ona sili atu le matagofie o le lamepa, e leʻi faʻaaogaina se ata faʻataʻitaʻi afa spherical, o le mea lea o le a vaapiapi le vaega o le induction.

2, pe afai e naʻo le faʻaaogaina i totonu, o le taimi lea e leai se manaʻoga e tulituliloaina le mamao o le faʻaogaina ma faʻatau le moli faʻapipiʻi microwave.Afai o le mamao o le induction e mamao, e mafai ona oʻo atu ai i le faʻalauteleina o le vaega o le induction i le taimi nei, ma e foliga mai e susulu le moli pe a e le manaʻomia, ma mafua ai le tali sese.O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia le ituaiga moli induction talafeagai e tusa ai ma le taimi.

3, afai o le faʻaogaina i fafo o moli faʻapipiʻiina o le tino o le tagata, ona mafai lea ona e mafaufau i le faʻatulagaina o le matagaluega i luma atu, i le faʻapipiʻiina e tatau ona gauai faapitoa atu i le faʻafitauli e le susu, ina ia mafai ai ona e aloese mai le tuʻuina atu o lamatiaga saogalemu.

Aotelega: E uiga i le mataupu faavae o le induction moli o loʻo faʻafeiloaʻi i lenei mea, o loʻo i luga e faʻafeiloaʻi oe i mataupu faavae e lua o le moli faʻapipiʻi, e te le iloa e iai a latou uiga eseese.Ou te fa'amoemoe sa fesoasoani lenei folasaga.

图片1


Taimi meli: Nov-13-2022